Sabine de Vries
Book me for €50 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Iedereen ziet zijn eigen wereld en hoe beter je kijkt, hoe meer je ontdekt

u nu op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, kleinkinderen of uw bedrijf. Bij SPOV bent u aan het juiste adres. SPOV is de afkorting voor Sabine ’s Point of View; De manier waarop ik de dingen zie en wil overbrengen.
Ik ben afgestudeerd interieurarchitect aan de kunstacademie in Rotterdam, na een aantal jaren in die branche gewerkt te... Read more


Deks noek ik

Meet Sabine

Of u nu op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, kleinkinderen of uw bedrijf. Bij SPOV bent u aan het juiste adres. SPOV is de afkorting voor Sabine ’s Point of View; De manier waarop i... Read more

Of u nu op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, kleinkinderen of uw bedrijf. Bij SPOV bent u aan het juiste adres. SPOV is de afkorting voor Sabine ’s Point of View; De manier waarop ik de dingen zie en wil overbrengen.
Ik ben afgestudeerd interieurarchitect aan de kunstacademie in Rotterdam, na een aantal jaren in die branche gewerkt te hebben, ben ik de fotovakschool gaan doen en ook deze heb ik met positief resultaat afgerond. De techniek van de fotovakschool en het conceptuele en creatieve van de kunstacademie geven een prachtige combinatie die u terug ziet in mijn werk.

“Iedereen ziet zijn eigen wereld en hoe beter je kijkt, hoe meer je ontdekt”

Hobbies: fotograferen, reizen