Rob van Gils
Book me for €40 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Gedreven en gepassioneerd fotograaf

Gedreven en gepassioneerd fotograaf die geen uitdaging uit de weg gaat. Sinds 2001 met het fotograferen van diverse evenementen bezig en doe dit nog steeds erg graag, vele opdrachtgevers doen nog steeds een beroep op mij.


Ikkegr

Meet Rob

Een blijvende herinnering of een indruk van uw dienst of product weergeven: wat u ook wilt, bij Rob is uw opdracht in goede handen.

Digitale fotografie met de meest geavanceerde apparat... Read more

Een blijvende herinnering of een indruk van uw dienst of product weergeven: wat u ook wilt, bij Rob is uw opdracht in goede handen.

Digitale fotografie met de meest geavanceerde apparatuur ( Nikon D3 ) en Nikor lenzen.
Alle foto’s worden bewerkt en kunnen worden voorzien van een watermerk.
Het fotomateriaal kan worden aangeleverd op de manier die u verkiest (cd-rom,dvd, enz.), of indien gewenst naar u website worden geüpload
( meestal diezelfde dag/avond nog ). Binnen een dag kunt u vaak al over de foto’s beschikken.

We werken met de nieuwste ( Adobe Photoshop ) grafische programma’s. Ook zorgen wij voor de mooiste foto’s voor al uw reclamewerk of website. Fotograferen op locatie kan ook, daarvoor is de benodigde apparatuur aanwezig. Advies op maat, altijd bereikbaar (ook in het weekend vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond).
Alles onder een dak: niet alleen voor fotografie, maar voor webdesign kunt u bij ons ook terecht. Neem snel contact met ons op om uw wensen door te nemen. Wij kunnen u uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn en ons portfolio laten zien.