Raoul van Meel
Book me for €100 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Jong en enthousiast fotografenduo, voor je mooiste fotoshoot!

Ons enthousiasme vind je in alle foto’s terug! Wij houden van frisse, moderne, spontane bruidsfotografie. Standaard voor een perkje staan en samen naar de camera lachen daar doen we niet aan, vaak laten we het bruidspaar met elkaar kletsen en geven we soms wat instructies, tussendoor maken wij de meest prachtige foto’s vol echt gevoel.

We ko... Read more


Logo rvm klein3

Meet Raoul

Hi, wij zijn Ronald en Raoul, een jong fotografenfuo met een eigen, herkenbare stijl.
Ons enthousiasme vind je in alle foto’s terug! Wij houden van frisse, moderne, spontane fotografie. St... Read more

Hi, wij zijn Ronald en Raoul, een jong fotografenfuo met een eigen, herkenbare stijl.
Ons enthousiasme vind je in alle foto’s terug! Wij houden van frisse, moderne, spontane fotografie. Standaard voor een perkje staan en samen naar de camera lachen daar doen we niet aan, vaak laten we het bruidspaar met elkaar kletsen en geven we soms wat instructies, tussendoor maken wij de meest prachtige foto’s vol echt gevoel.

We komen bij je huwelijk sowieso altijd met zijn tweeën fotograferen, zo mis je geen enkel moment en fotograferen we jullie mooiste dag gezien door de ogen van 2 fotografen.

Omdat wij geen fotostudio hoeven te onderhouden en niet ieder jaar een nieuwe camera kopen zijn onze tarieven erg scherp!

Naast fotografie voor particulieren bieden wij ook onze diensten aan voor zakelijke klanten.Bijvoorbeeld een profielshoot voor je zakelijke twitter, het vastleggen van bedrijfsuitjes of foto’s maken voor reclamedoeleinden.

Spreekt ons werk je aan en wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. We kunnen dan een kennismakingsgesprek plannen. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Tot snel:)

Hobbies: Tsja, fotografie natuurlijk...