Palm palm
Book me for €70 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

maakt foto's van u voor u

Laat de herinnering aan de mooiste dag van je leven niet verloren gaan maar laat deze op een professionele manier door mij vastleggen.

Ik zorg voor een mooie persoonlijke reportage geheel op jullie wensen afgestemd en tegen een betaalbare prijs. Door mijn jarenlange ervaring met trouwreportages en tevens mijn opleiding tot vak-fotograaf kan i... Read more


Peter 2

Meet Palm

Ik zorg voor een mooie persoonlijke reportage geheel op jullie wensen afgestemd en tegen een betaalbare prijs. Door mijn jarenlange ervaring met trouwreportages en tevens mijn opleiding tot vak-... Read more

Ik zorg voor een mooie persoonlijke reportage geheel op jullie wensen afgestemd en tegen een betaalbare prijs. Door mijn jarenlange ervaring met trouwreportages en tevens mijn opleiding tot vak-fotograaf kan ik dit prima uitvoeren.

Alle belangrijke momenten van de dag worden vastgelegd en natuurlijk maken we samen op een ontspannen manier een mooie trouwshoot. Hoe waar en wanneer we fotograferen hebben we van te voren samen besproken.

Hoe ziet zo;n dag er uit :

Het eerste deel is de reportage, dit kan de gehele dag zijn , daarin leg ik alle belangrijke momenten van de dag vast. Dit kan zijn : het opmaken van de bruid , het ophalen door de bruidegom , de ceremonie in het gemeentehuis of andere locatie , de kerkelijke inzegening, de groepsfoto, de toast en het aansnijden van de bruiloftsstaart en tenslotte het feest.

Het tweede deel is de weddingshoot, dit is het creatieve deel waar ik samen met jullie op een geschikte locatie ( vooraf samen besproken) een mooie reportage maak. Ik besteed er veel aandacht aan om jullie op je gemak te stellen en een spontane shoot te maken. Ook als er kinderen bij de shoot gefotografeerd moeten worden is dat geen probleem daar heb ik ervaring mee.