Michelle de Vries
Book me for €75 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Natuurlijk gefotografeerd!

Mijn passie is om mensen op een natuurlijk manier te fotograferen.

Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van personen, het geeft veel voldoening om mensen van hun “foto angst” af te helpen. Omdat ik probeer te fotograferen in een ongedwongen setting lukt het eigenlijk altijd om de mensen te laten ontspannen.

Een bruiloft fotografer... Read more


Portret 1

Meet Michelle

Mijn naam is Michelle de Vries, mijn passie is om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen.

Ik heb inmiddels een aantal jaren ervaring en heb veel verschillende fotoshoots gedaan... Read more

Mijn naam is Michelle de Vries, mijn passie is om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen.

Ik heb inmiddels een aantal jaren ervaring en heb veel verschillende fotoshoots gedaan om zo waardevolle momenten vast te leggen. Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van personen, het geeft zo’n voldoening om mensen van hun “foto angst” af te helpen. Omdat ik probeer te fotograferen in een ongedwongen setting lukt het eigenlijk altijd om de mensen te laten ontspannen.

Een bruiloft fotograferen is iets heel speciaals, ik vind het elke keer weer bijzonder dat ik als fotograaf de mooiste dag van twee geliefden mee mag maken. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er een klik is tussen het bruidspaar en mijzelf omdat je dan de mooiste foto’s maakt.

Mooie gebeurtenissen fotograferen is leuk maar ook de minder leuke momenten in iemands leven zoals een uitvaart vastleggen is een waardevolle herinnering voor geliefden/kinderen/kleinkinderen en kan helpen bij het verwerken van het verlies.

Hobbies: Mensen mooi en natuurlijk op de foto krijgen.