Michel Schamp
Book me for $73 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Clean. Vibrant. Edgy.

Als fotograaf wordt ik gedreven om vooral mooie beelden te maken. Beelden die inspireren, dierbare momenten, tijdloze platen die schreeuwen om opgehangen te worden, kleurrijk en fris, en altijd anders dan anders. Foto’s met emotie en ieder met een eigen verhaal. Foto’s waarop u als klant trots op zult zijn.

Als freelance fotograaf richt ik m... Read more


Michel avatar

Meet Michel

Al van jongs af aan is Michel Schamp geïntrigeerd door mensen, schoonheid, natuur, passie, architectuur, magie, technology, cultuur en muziek. Als elektrotechnisch ingenieur heeft Michel vele ja... Read more

Al van jongs af aan is Michel Schamp geïntrigeerd door mensen, schoonheid, natuur, passie, architectuur, magie, technology, cultuur en muziek. Als elektrotechnisch ingenieur heeft Michel vele jaren internationaal gereisd en gewerkt, waaronder vier jaar als copywriter in Boekarest. In Roemenië was het waar hij terugkeerde naar zijn jeugdpassie: fotografie. Na een studie aan de fotoacademie in Amsterdam en deelname aan verschillende fotografie workshops waaronder een Master Class onder leiding van de Amerikaanse fotograaf Joe McNally is Michel ondertussen een professionele fotograaf en beeldbewerker geworden. Vanuit zijn werkgebied in Noord-Brabant in de omgeving van Eindhoven, Oss, Nijmegen, -s-Hertogenbosch, Uden en Veghel fotografeert Michel voor bedrijven en particulieren door heel Nederland en daarbuiten.

Hobbies: fotografie, lezen, reizen