Kees van Sundert
Book me for €125 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Verrassend Anders

Verrassend anders fotoportretten van honden en andere dieren op locatie of in de studio. Ik ga op zoek naar het karakter en de persoonlijkheid van je hond en laat die weerspiegelen in de prachtigste foto's.


  4

Meet Kees

Kees van Sundert als hondenfotograaf. Verrassend anders
Van jongs af aan ben ik al bezig met honden en fotografie. Ik heb veel opleidingen gevolgd op het gebied van hondengedrag en fotogra... Read more

Kees van Sundert als hondenfotograaf. Verrassend anders
Van jongs af aan ben ik al bezig met honden en fotografie. Ik heb veel opleidingen gevolgd op het gebied van hondengedrag en fotografie, aan diverse workshops en lezingen deelgenomen, tientallen boeken over fotografie, honden en hondengedrag bestudeerd. Inmiddels heb ik al honderden honden voor m’n lens gehad. Ik fotografeer en werk alleen met de beste materialen: kwalitatieve vergrotingen en afdrukken door vaklabs op diverse materialen zoals plexiglas, aluminium, hout, spiegels, et cetera geven de foto extra uitstraling en waarde.

Heb je dus altijd al een herinnering willen hebben van je hond(en) of zoek je een origineel en 'verrassend anders' cadeau voor je partner, vriend(in), vader, moeder, opa, oma, tante, oom, neefje, nichtje, (schoon)ouders, collega, etc. ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Iedere hond en hondenras vind ik prachtig en alle honden zijn welkom. Leeftijd speelt geen rol: van pup tot senior. Vanuit de opleiding tot gedragstherapeut ben ik vertrouwd met palliatieve zorg en rouwverwerking. Ook een laatste dag kan een unieke mogelijkheid zijn om je hond op een waardige manier vast te leggen als bijzondere herinnering voor later.

Niets is mij te gek of te vreemd
Heb je een vraag of een wens? Geen idee is mij te gek.

Hobbies: Honden, fotografie, sporten