Harald Lakerveld
Book me for €150 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

reclame-fotograaf

Lakerveld-fotodesign is een professionele fotostudio die opdrachtgevers helpt aan onderscheidende fotografie om hun reclameboodschap kracht bij te zetten. Reclamefotografie vraagt om klant- en doelgerichte aanpak. Uw product of dienst moet verkopen! Omdat te realiseren luister ik graag naar uw wensen als klant en bespreken we welk doel u wilt be... Read more


10353275 897224393636609 68959621529480831 o

Meet Harald

Lakerveld-fotodesign is een professionele fotostudio die opdrachtgevers helpt aan onderscheidende fotografie om hun reclameboodschap kracht bij te zetten. Reclamefotografie vraagt om klant- en d... Read more

Lakerveld-fotodesign is een professionele fotostudio die opdrachtgevers helpt aan onderscheidende fotografie om hun reclameboodschap kracht bij te zetten. Reclamefotografie vraagt om klant- en doelgerichte aanpak. Uw product of dienst moet verkopen! Omdat te realiseren luister ik graag naar uw wensen als klant en bespreken we welk doel u wilt bereiken. Samen werken wij naar dat doel toe. Aan mij om dat in beeld zo creatief en onderscheidend mogelijk te visualiseren.

Mijn studio is ruim en uitgerust met de modernste apparatuur en technieken zodat geen opdracht te groot of te complex is. Als beeldbewerkings expert verzorg ik de beeldretouche zelf, van het vrijstaand maken van product tot uitgebreide beeldbewerking.
Voor fotomodellen is er een speciale kleed- visagieruimte en een doucheruimte. Voor foodfotografie is de studio uitgerust met een keuken naast de studiovloer zodat we in nauw contact snel tot een eindproduct kunnen komen.
Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van stylisten en andere professionals waardoor we flexibel en professioneel uw opdracht gestalte kunnen geven.

Uiteraard zit ik niet de hele dag in de studio, ook op locatie verzorg ik de fotografie voor u. Van packshot tot sfeerbeeld.
Heeft u plannen om een reclamecampagne op te starten? Dan heeft u behoefte aan een betrouwbare en flexibele partner in de fotografie. Belt u mij gerust om uw plannen en doelen voor de komende tijd te bespreken. Ik zit boordevol ideeën en kijk er naar uit samen met u op zoek te gaan naar uw onderscheidend vermogen.

Hobbies: product food industrial events editorial landscape fine-arts