Stefan van der Wijst
Book me for €60 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Professional images made with passion

I am a professional photographer who shoots with Canon camera's, two 5D Mark III's with Canon L lenses for the best image quality possible.

I enjoy capturing the beautiful moments of our lives, and only the best is good enough.

I live in Nijmegen, The Netherlands but I like to travel *hint* ;)

Please contact me if you like my pictures a... Read more


11219656 738801616248797 986670584810277721 n

Meet Stefan

Mijn naam is Stefan van der Wijst. Ik ben 30 jaar oud en samen met mijn vriendin woonachtig in het mooie Nijmegen. Ik ben de trotse vader van een prachtige zoon van inmiddels alweer 7 jaar oud.<... Read more

Mijn naam is Stefan van der Wijst. Ik ben 30 jaar oud en samen met mijn vriendin woonachtig in het mooie Nijmegen. Ik ben de trotse vader van een prachtige zoon van inmiddels alweer 7 jaar oud.

Mijn grote passie is fotograferen, en dan met name het fotograferen van mensen. Het vangen van emoties en het vastleggen van speciale momenten, daar ga ik voor!

Mijn stijl van fotograferen is te omschrijven als journalistiek. Ik stuur waar nodig, maar laat jullie de rest van de dag lekker jezelf zijn. Hier komen de mooiste en meest natuurlijke foto's uit voort.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen in het vak volg ik workshops en volg ik de nieuwste trends op het gebied van technologie en bruiloften.

Hobbies: Fotografie, fitness