Bryan Dias
Book me for €50 per hour
Why book through Truefie?
  • No added costs for booking
  • 100% money back guarantee
  • Fast and secure payment

Learn more

Een unieke fotografie soort

Hallo, mijn naam is Bryan en ik ben al een lange tijd bezig met fotografie. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Daarom probeer ik nu door te groeien tot een professionele fotograaf. Ik ben al zo'n 7 jaar bezig met het fotograferen.
Het begon met natuur foto's waarmee ik dagen zoet kon zijn. Door het wachten op ... Read more


Img 0477

Meet Bryan

Hallo, mijn naam is Bryan.
En ik ben al een lange tijd bezig met fotografie. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Daarom probeer ik nu door te groeien tot... Read more

Hallo, mijn naam is Bryan.
En ik ben al een lange tijd bezig met fotografie. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Daarom probeer ik nu door te groeien tot een professionele fotograaf. Ik ben al zo'n 7 jaar bezig met het fotograferen.
Het begon met natuur foto's waarmee ik dagen zoet kon zijn. Door het wachten op het juiste moment om de foto te maken tot het bewerken achteraf. Ondanks ik al zolang bezig ben in het vak vraag ik een kleine vergoeding voor het maken van foto's bij bijvoorbeeld bruidsreportages. Al krijgt u nog steeds perfecte kwaliteit foto's!

Hobbies: Fotografie en sporten